top of page

MEDVIRKENDE 

til Kopfkino 

Liv Kristin Holmberg (IDE&PROD.,INNLESER)
Stipendiat i kunstnerisk utviklingsarbeid ved Norges Musikkhøgskole. MA fra Kunstakademiet i Oslo og er utdannet klassisk pianist og organist fra Norges Musikkhøgskole og Sibelius Akademiet i Helsinki.

Hun arbeider med ritualistisk teater og performancekunst i kunst- og kirkerom med fokus på forholdet mellom kunst og tro. Holmberg bor og arbeider i Oslo og Berlin. For mer info: www.livkristinholmberg.no

Kirstine Reffstrup,(IDE&TEKST,INNLESER), debuterte i 2016 med romanen Jeg,Unica som utkom samtidig på norsk og dansk og siden har blitt utgitt i Sverige og Tyskland. Romanen ble premiert av Den danske kunstfond og nominert til bl.a. Montanaprisen. Hun har skrevet tekster til flere tverrkunstneriske prosjekter i samarbeid med scenekunstner Liv Kristin Holmberg. Reffstrup har også oversatt Unica Zürns Heksetekster til dansk og til norsk sammen med Aina Villanger. Hun er utdannet fra Skrivekunstakademiet i Bergen og Litterär Gestaltning i Göteborg.

Stefan Thorsson (LYD&KOMPONIST) svensk komponist som først og fremst arbeider prosjektbasert i samarbeid med kunstnere innen film, litteratur, dans, billedkunst og scenekunst. Master i komposisjon fra Musikhögskolan i Göteborg og Hanns Eisler Hochschule für Musik (Berlin). Siden 1998 har han inngått i rundt tyve sjangeroverskridende samarbeider og komponert et førtitalls verk for solister, kammerensembler, kor og symfoniorkester. Hans verk har bl.a. blitt fremført på Ultima Festivalen, Black Box Teater (Oslo), den internasjonale samtidsmusikkfestivalen ISCM, Berlin Art Week, Aarhus museum of modern art, Berwaldhallen (Sveriges Radio Symfoniorkester) For mer info: www.stefanthorsson.com

Laima Nomeikaite (INNLESER) er samfunnsforsker og fysisk improvisator. De siste årene har hun jobbet med en rekke prosjekter knyttet til kultur, kulturarvsforskning og byplanlegging. Hun er spesielt interessert i sammenhengen mellom kunst, kulturarv, by og rom/sted. 

 

Gisle Hass (INNLESER)er norsk skuespillerer og dukkespiller, som også har vært med i flere danseproduksjoner. Hass har turnert med Riksteatret og også vært med i produksjonene til blant andre Jo Strømgren, Sølvi Edvardsen, Otto Homlung og Henriette Pedersen.

 

Hubert Wild (SANG)er kontratenor og skuespiller og en tidligere samarbeidspartner av Holmberg. Wild opptrer på de store scener i Europa, som Volksbühne, Burgtheater, Operahuset i Zürich m.m. For mer info,se.

 

Siri Katinka Valdez (WEBDESIGN) er webdesigner/podcastansvarlig for de digitale konsept for kabarethørespillet. Valdez er selv forfatter og arbeider tverrfaglig med tekst, lyd og bilde. Valdez er med i forlaget og skrivekollektivet Blomster & Bureau

bottom of page